En liten bedrift med stor personlighet

Eierne Laura & Linda kom i prat en augustdag i 2015 –  som følge av at begge er litt i overkant sosiale. Fort fant de ut at begge jobbet i hotell og restaurantbransjen, men hadde ulik profesjonell bakgrunn. Dette, i tillegg til det sterke vennskapet de raskt utviklet, ble grunnmuren i Fork Kantiner AS som ble etablert i 2018.

Sammen ville de drive et litt mindre kantinefirma, med fokus på personlig kontakt og dialog med både kunden og gjestene. De ønsker at du skal glede deg til lunsjen på jobben, og tilbyr god, frisk og fargerik mat hver dag. Dette blir laget av de dyktige og engasjerte medarbeiderene, som alltid skal få deg til å føle deg velkommen.

Profilbilde av Laura Spangholt. Hun smiler til kameraet, og har på seg en hvit høyhalset genser med en blå dressjakke over. I bakgrunnen er kantinekjøkkenet

Laura

”Ordning og reda” er Lauras motto i livet!  Hun er meget strukturert, kan sjonglere flere baller i luften og har kontroll på det meste. Hun har bachelorgrad i organisasjons psykologi og ledelse, og 10 års fartstid i Thon Hotels, med blant annet stillinger som kongresskonsulent og resepsjonssjef på Hotel Bristol og hotellsjef på Thon Hotel Arena. I 2010 valgte hun en gründervei, og etablerte sammen med sin mann en cateringbedrift som gledet både privatpersoner og bedrifter. Man skal ikke tvile på at hun har serviceinnstilling ut til fingertuppene og vet hva som skal til for at kundene skal få det de fortjener.

 

 

Profilbilde av Linda. Hun smiler til kameraet, og har på seg en hvit høyhalset genser med en blå dressjakke over. I bakgrunnen er kantinekjøkkenet

Linda

Linda er alltid sulten og elsker mat. Hun er utdannet kokk, men etter noen år bak kjelene fant hun ut at hun ville jobbe med mat på en annen måte, og tok en bachelor i reklame- og merkebygging. Hun har jobbet seks år i BAMA Storkjøkken, hvor hun fikk muligheten til å jobbe i flere ulike stillinger med blant annet kundekontakt, service og markedsføring. I Fork Kantiner elsker hun de varierte arbeidsdagene gründertilværelsen har bragt med seg. Det er alt fra å sitte med administrasjon på kontoret, yte service blant gjestene og rydde lagrene. Rett og slett å trå til der det trengs.